blavox.com utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Blavox

rolanda

Crea desitjos de paraules combinant noms i lletres. Així és com funciona el joc Paraulògic. El desenvoluparà l'empresa Rodamots, i en pocs dies es viralitzarà entre la comunitat d'Internet de parla catalana, especialment a Twitter. L'activitat és una adaptació catalana del famós joc en línia del New York Times "Spelling Bee".

L'usuari establirà combinacions de diferents lletres i acabarà amb més d'un centenar de combinacions possibles diferents per resoldre cada dia. Sis hexàgons blaus i un hexàgon vermell, semblants a les cel·les d'un rusc, contenen les lletres establertes. El propòsit és trobar molts paràgrafs amb la següent possible utilització d'aquestes lletres, sempre que incloguin la lletra a l'hexàgon verd central. Els paràgrafs han de tenir un mínim de tres lletres i les combinacions de lletres varien diàriament.
Google Trends mostra que l'interès per aquest joc començarà a augmentar el 13 de desembre de cada any i es dispararà absolutament el 23 de desembre. Tenia 16.000 jugadors diaris a principis de mes, però més de 50.000 jugadors estaran registrats el dia que es presentarà. en un reportatge de Telenotcies de TV-3. El dia de Nadal, hi havia 120.000 jugadors, i el de Sant Esteve, 137.000.
El joc ha agradat a les xarxes socials, especialment Twitter, amb els usuaris comentant el seu rendiment i algunes aletes i tots oferint consells a altres jugadors. Fins i tot s'ha creat un compte de bot, @paraulogicavui tuiteja solucions de joc amb comptagotes, una paraula cada 20 minuts. Les pistes i solucions paraulògiques estan disponibles a paraugicavui.com

5 de Octubre de 2022
se ha unido a Blavox